Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....




Jom join, simple ja pon syarat-syarat dia...tetiba rasa nak bersegmen pulak wkwkwkw


Like sikit jom

22 comments:

Hasri Anis said...

datang ziarah dari segmen yg sama ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #141

Afiq said...

@Ibu Amirul terima kasih :)

kisah si dairy said...

jalan singah sana sini
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mime MF said...

singgah dari segmen yg sama :D

http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

UmmiKami said...

Salam ziarah Ummi datang singgah, selamat berkenalan ye, jom ke blog Ummi kita berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mirza syazwina said...

datang follow sini,
jenguk kita jugak^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...

Pandai Afiq berpantun...seratus markah..:D

pha is said...

datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Farah Waheda Wahid said...

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #156..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...

shad singgah sini,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
follow sini #160

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Follow sini.. jemput singgah n follow ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani said...

dr sgmen y sama,,,jmpot join..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html