Segmen : Pencarian Bloglist April & Mei by Cik Anna




waa cute banner tu haha.Eh jap-jap aku rasa minggu ni minggu bersegmen kot wkwkwk.Semasa jelajah blogwalking tadi tersinggah di blog Cik Anna ni dan ada satu segmen terus laju laju ja aku baca syarat-syarat dia.

  Kenapa kau syok sangat nak bersegmen ni ? entah, entry tersusun banyak lagi tak publish haha saja ja nak bersegmen.Nak kenal-kenal dengan blogger lain ,tak gitu .

  Sebelum aku nak join aku nak review dulu blog ni.Kepada tuan blog izinkan patik me review blog anda wkwkwk.Banyak maklumat yang korang boleh dapat dari blog ni,ada maklumat yang baru aku tahu dan tak pernah aku tahu.Apa yang aku suka tentang blog ni ialah blog ni ringan hehe,yup kira tak kena tunggu lah.Lagi satu susunan widget dia kemas ja, tak semak mata memandang.Thumb up untuk pemilik blog ni sebab pandai hias hehe.

   Korang yang terbaca/membaca/dibaca, aku dengan rasa hormatnya mempersilakan korang join huhu.


# Cik Anna blog anda sudah di bloglist hehe



Like sikit jom

8 comments:

Siti Ruzana said...

wahhh siap review lagi tuhh. Hahah maseh maseh maseh :D

maseh sbb join n anna dah follow afiq blk . so pasni bole laaa tolong promote segmen ni yea ? hehe :)

Afiq said...

@Siti Ruzana hehe welcome welcome..

ok ;) saya cuba

Nao Mei said...

datang terjah

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-pencarian-bloglist-bulan-april.html

Afiq said...

@Nao Mei thanks :) gud luck yaa

nabila biela said...

gud luck^^

Nurul Filzah said...

Goodluck yaww !! Thanks for coming :)

Siti Ruzana said...

salam, senarai peserta dah di publish. Ade good news taw !

http://annamammamia.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-bloglist-anna.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg singgah dr segmen yg same ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-pencarian-bloglist-bulan-april.html