Perkara Yang Perempuan Harus Tahu Tentang Lelaki

Assalamualaikum dan Hye

 perempuan harus tahu ini tentang lelaki...





# Lelaki juga mempunyai sifat sensitif dan mengambil berat tetapi tidak terlalu ditunjukkan


# Rupa paras bukan kepentingan bagi kami sebab hati budi tu lebih penting


# Kitaorang sanggup mengalah untuk perempuan yang disayangi.Ye lah tak guna berbalah sebab hal kecik tak macho kot wahaha...


# Kalau kami jujur bertanya dalam sesuatu hal dan meminta pandangan,kami betul-betul nak tahu ...


# Kami cuba baik dengan semua kawan kami sebab itu jangan jeles kalau kami rapat dengan orang lain,cuma kawan ..


# Rasaya tak payah kot nak bermanja over dengan kami.Rasa geli geleman lah pulak wahaha.Kang terlabel gedik payah pulak


# Kami bukanlah sempurna 100% tapi kenalah faham kelemahan kitaorang.


# Kalau kami jarang call ataupun mesej bukanlah bermakna kami lupakan perempuan lagipon ada banyak cara lagi kami nak bagitau yang kami masih ingatkan perempuan.


# Lelaki tak suka perempuan yang jenis suka mengatur semua aktiviti kami.....lainlah Ibu yang disayangi



# Tahulah lelaki ni kena tanggung perempuan pon tapi  melebih rasanya kalau berlebihan sampai semua nak kena belanja .



#  Tak payahlah cerita semua pasal BF atau Crush kau tu.Lelaki pon rimas juga kalau semua maklumat dia dicanang dekat blog  tu.Rasanya ada batas benda yag boleh dikongsi tu.





# Kami akan sentiasa doakan orang yang disayangi setiap kali nak tidur....









Entri tak bersebab oleh aku...wahaha maaflah aku sibuk sikit sekarang ni tengah mencari pegalaman baru.Nanti aku cerita pada korang tentang pengalaman baru ni.



Like sikit jom

No comments: