Lirik Lagu Putih Putih Melati ST12

Assalamualaikum dan Hye

    Kerinduan kepada blogging makin memuncak sudah ni tambah-tambah sudah seminggu lebih tak update.Nak buat macam mana kan demam menyerang.Banyak sebenarnya entry entry baru yang terfikir untuk aku update tapi biasalah masa demam kan malas dan lupa tu sentiasa menguasai diri.

     Tak pe lah sekarang Alhamdulillah demam ni sudah kebah sedikit dan aku dah boleh fokus kepada blogging kembali.Semasa tengah demam tu aku adalah terdengar satu lagu,sedap sangat lagu tu.Apa lagi minat punya pasal terus cari dekat google dan jumpa hehe.Baru tahu tajuk lagu tu Putih putih melati nyanyian kumpulan ST12.

                                                         
      Korang pernah dengar tak? kalau tak pernah dengar jom tengok lirik lagu putih putih melati dekat bawah.

                                                                      Lirik Putih Putih Melati

Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar benar cinta 
Kerna kau tak seputih melati

Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan tuk berbahagi kasih
Kerna kau tak seperti melati ohh...

Putih putih melati 
Merah merah delima 
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima 
   
Jom layan lagu dia....


     

Sekian saja entry kali ni.Maaflah entry kosong aku masih tercari info yang terlupa tu.Ok terima kasih sudi datang ke blog aku.

   
Thanks read this entry...continue to comment
Like sikit jom