Download Torrent File Guna Internet Browser

Assalamualaikum dan Hye

   

        Mesti ada yang antara korang ni yang kaki download ataupon kaki Torrent kan.Kita genglah!! Fiq pon kaki download dengan kaki Torrent jugak.Satu masalah yang korang hadapi bila download torrent ni kadang-kadang line dia lambat kan dan satu lagi mestilah leceh kan nak kena download aplikasi dia lagi bagi yang tak ada aplikasi torret lagi tu.
         Sekarang korang dah boleh download Torrent terus dari internet browser biasa.Nak tahu caranya?
Semuanya ada di laman web ni www.zbigz.com


Laman web ini menyedia kan perkhidmatan muat turun fail torrent tanpa melalui applikasi torrent.Caranya mudah sahaja korang hanya perlu memuat naik fail torrent yang korang dah downoad kemudian sedia untuk memuat turun fail anda . Mudah kan apakata korang cuba .

Like sikit jom

No comments: