Azam popular

hye

Hari ni dah masuk tahun 2013 dah.Bila tahun baru mesti azam pon baru kan tak kurang juga yang tak ada azam pon ada ishk3... korang nak tahu azam-azam yang popular kat sini adalah Af senaraikan sikit azam-azam yang popular tu hehe

1. Nak Kuruskan Berat Badan
    - mesti ada kan korang yang set kan azam di atas untuk tahun ni, bagus jugak azam ni

2. Nak Bayar Hutang
   - hutang itu wajib kan rasa azam ni patut sangat bagi yang banyak hutang tu

3. Nak Kahwin
  - Hoho azam ni paling sempoi.Moga-moga sapa yang rancang nak kahwin tahun 2013 ni berjaya lah yee

4. Nak Belajar Rajin-Rajin
    - Azam ni popular lah bagi yang masih study lagi.Tambah-tambah yang nak hadapi peperiksaan besar tu

5. Lebih Peramah
   - Mesti ada dekat luar sana yang pendiam kan alahh malu-malu pulak macam Af lah hoho.Salah satu azam Af tahun ni

6.  Berhenti Merokok
     - hmmm bagi yang ketagih rokok tu InsyaAllah kalau bertekad betul-betul.Ketagihan korang akan hilang

7. Cari kerja Yang Lebih Baik
     - Tak dinafikan lagi Af pon tengah cari kerja sambilah sekarag ni.

8. Meluangkan Banyak Masa Utuk Keluarga
   - Sesuai untuk mereka-mereka yang kurang masa dan selalu sibuk tu

9. Membuat Kerja-kerja Kebajikan
    - Satu azam yang murni

10. Cuba Jabi Yang Terbaik Di Mata Semua Orang
     
Apa azam orang pulak kalau sudi kongsi lah hoho.Semoga tahun baru ini membawa seriu kebahagiaan kepada kita semua


Like sikit jom

No comments: