Trip De Kl

hye

Oi Hye hehe nak cerita sikit nih.Cerita simple-simple ja pasal trip ke KL ja.Saja nak kongsi huhu maklumlah first time sapai Putrajaya biasalah Af ni ketinggalan sikit haha.

 Trip ni antara family ja.Jadi lah tu kan boleh juga berjalan-jalan dengan family dari sibuk memanjang dengan hal masing-masing.Nak cerita sikit lah kan kitaorang bertolak dari Baling,Kedah ke KL pada 11.30 malam lepas tu sampai di Sungai Buloh jam 6,30 pagi fuhh laju pak cik driver bas tu memandu :D

   Tapi rasa tak puas pon ada sebab pergi KL-Nilai dalam satu hari,maknanya sikit ja lah tempat yang boleh singgah.Ok-ok nak share lah sikit kan gambar-gambar kenangan tu hehe kat bawah ni
                                                                          

kazen aku 
mama dan adik aku
Putrajaya

cantik sangat
first time sampai sini
ni adik aku 
Like sikit jom

2 comments:

azhar zailan said...

Nice blog prince..follow laa ewksem ye..Ewksem pon follow Prince juga :)

Afiq said...

@azhar zailan thanks