MyHeppi Laman Sosial Berkonsep Islamik

Assalamualaikum dan Hye

My heppi
                 
  Korang pernah tengok logo di atas tu? kalau tak pernah mai sini aku nak cerita.Tengah aku berFacebook tadi ada seorang kawan aku post di satu group di Facebook tentang satu laman sosial yang berkonsepkan Islamik

   Aku pun yang jenis suka tertarik ni terus mengklik link yang diberikan..Wahh cantik juga laman web ni.Nak tengok ke, jom aku tunjukkan di bawah ni.Semua fungsinya macam Facebook tetapi mungkin ada sedikit yang istimewa.Kalau korang nak cuba jom pergi dekat sini  www.myheppi.com

Amacam cantik tak
        Laman web ini masih dalam versi beta ataupun versi percubaan dan menurut admin laman web tersebut MyHeppi masih dalam percubaan dan penambahbaikan akan dilakukan bagi memantapkan lagi laman sosial MyHeppi ini    
           
         Ini adalah bukti yang menunjukkan laman web ini menerapkan cara Islamik.

klik untuk zoom
     
       Jom korang semua kita pakat-pakat sokong laman web ini.Semoga ia boleh menjadi pesaing kepada laman sosial yang lain.

           
Thanks reading this entry
                                         
Like sikit jom

14 comments:

Husna Humairah said...

oo baru tahu. hahaha XD

oh ye, jemput join http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Denaihati said...

bukan saja menarik, patut dipuji dan dicontohi konsep islamic yg diguna pakai.

Afiq said...

@Husna Humairah ok blogwalkig ke blog awak :)

Afiq said...

@Denaihati betul tu,bukan senang nak jumpa laman sosial yang macam ni.Btw terima kasih sudi datang

Husna Humairah said...

bagusnyaa! tp rasanya x berani nk try. takut hacker ke penjenayah siber keee, tunggu dah famous dulu. hihihihi

Afiq said...

@Husna Humairah ha aa betul jgk tu...sikit masa lagi femes lah tu

Katak Comel said...

tq 4 sharing..perlu dbykn lg laman sosial begini tuk ksdrn para remaja khususnya

MawardiYunus said...

thanks for sharing bro

Afiq said...

@Katak Comel betul tu.Tak lah terarah kepada satu laman saja

Afiq said...

@MawardiYunus welcome welcome hehe

Mimie Najib said...

Ya Allah..bagusnya ada laman sosial mcm ni..mmng elok pun..jadi mana2 yang tak tutup aurat, boleh je di delete.. :)

Afiq said...

@Mimie Najib huhu betol tu

tenku butang said...

waa.. best jygak klu ada yg berbntuk islamik ni.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

Afiq said...

@tenku butang huhu..thnkz sudi singgah