Ubahsuai desktop anda dengan Rainmeter

Assalamualaikum dan Hye

Rainmeter

pernah terfikir tak desktop korang oleh jadi macam ni    

Rainmeter
rainmeterrainmeter


*klik untuk zoom
rainmeter

     cantik kan? sebenarnya semuanya dibuat menggunakan satu applikasi yang dinamakan Rainmeter.Dengan applikasi ini korang boleh ubahsuai desktop korang menjadi apayang korang imaginasikan.Aplikasi ini disediakan untuk 32-bit dan 64-bit jangan tersalah install sudah hehe
   
    Apa tunggu lagi jom cuba.Fiq pon baru nak cuba nih nanti Fiq upload gambar desktop Fiq dalam page Fb yah.Kalau korang nak download link Fiq dah sediakan dekat bawah

                  Download : Rainmeter
    Skin/Theme/Widget : DevianArt
Like sikit jom

3 comments:

Que Achmad said...

salam singgah dr www.QueAchmad.com... tq sb support Blog Abe...

http://www.queachmad.com/2013/01/sahabat-yang-dilarang-itu-juga.html

Ae Zee said...

Wahh. Ilmu baru. Terima kasih share :)

MawardiYunus said...

thanks for sharing bro