Cara Naikkan Traffic

hye


P/S khabarnya ASIA FANS tiada lagi ataupun sudah ditutup 

ASIA FANS.net  cara terbaru naikkan traffic

banner

Mesti ada yang tertanya-tanya apa itu Asia Fans.net tu.Ok Ok nak bagitahu ni Asia Fans nie website yang dicipta untuk menaikkan Traffic blog anda.Bukan hanya traffic sahaja banyak lagi kebaikannya seperti Facebook/Twitter/Youtube/Google+1 dan lain-lain website anda.Hmm anda berminat mari saya tunjukkan cara daftar percuma tau  


☄  pergi ke laman web ini Asia Fans.net atau klik ja banner tu 


☄  ok da buka dah kan dia mesti naik macam nie 

   
☄ Untuk daftar tekan Register



☄ Selepas itu isi tempat kosong yang disediakan 




☄ Selepas itu anda perlu log in e-mail anda dan cari e-mail yang dihantar oleh asia fans dan ikut link    yang telah diberi

☄ untuk memasukkan link blog anda.Klik Add Site macam di bawah

   pilihlah jenis akaun yang anda hendak masukkan.Untuk blog atau website yang lain klik Traffic   Exchange ya.Selepas itu isilah tempat kosong tu.CPC tu apa ??  cpc tu koin yang visiter akaun korang akan dapat.Kalau korang ambik banyak sangat macam 5 koin alamatnya cepatlah koin anda habis.

☄ Macam mana kalau koin saya dah low pulak? jangan lah risau ini lah best nya Asia Fans. Anda boleh gunakan Autosurf.Apa pulak Autosurf tu.Ok Ok Autosurf tu macam blogwalking lah tapi boleh tambah kan koin anda. JOM JOIN RAMAI-RAMAI

#SHARE LAH KEPADA KAWAN-KAWAN ANDA
Like sikit jom

4 comments:

Syafiq Ajis said...

Wow ! thanks 4 promoting asiafans.net .. please send me ur username, this entry url and e-mail to 'Contact' Asiafans.net to receive bonus coin +VIP members. tq.. :)

Phat said...

dtg lawat geng AF Trafik Exchanger

AsiaCube said...

AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

Afiq said...

thanks semua bagi pandangan